06 - 229 07 906 ella@bellance.nl

    NederlandsEnglish

   Persoonlijk
   NaamElla Snoek
   AdresGroot Hoogsteen 19, 4815 PG Breda
   Geboortedatum29 september 1963
   Emailella@bellance.nl
   Telefoon06-22907906

    

   Bellance – Ella Schept orde

   Bellance doet voornamelijk interim werk. Het zijn projecten waarvoor Ella meestal op locatie aan de slag gaat. De opdrachtgevers zijn over het algemeen fantastische ondernemers. Ze hebben alleen een haat-liefde verhouding met hun financiële boekhouding.

   Ze kennen het belang ervan maar het neemt teveel tijd in beslag. Ik heb daar begrip voor. Laat hen lekker doen waar ze goed in zijn, voor mij is het een sport om orde te scheppen. Ik ga als een soort detective op zoek naar de juiste gegevens.

   Heb ik die op een rijtje dan bijt ik me er net zolang in vast totdat alles weer klopt, zodat de ondernemer met een schone lei verder kan.

   Heeft u hulp nodig bij controller werkzaamheden met betrekking tot internationale vraagstukken, dan kan Bellance u van dienst zijn. Er is tientallen jaren werkervaring opgedaan in België, Engeland, Duitsland en Italië.

   Heeft u hulp nodig bij een reorganisatie, het opzetten van een financiële afdeling of is vervanging nodig van één van uw medewerkers of managers, dan kunt u eveneens bij Bellance terecht.

   Download CV NL 2020 om de volledige curriculum vitae te lezen. Maakt u liever gebruik van linkedin gebruik dan deze link. 

    

    

    

    

    

    

   Bel mij voor meer informatie

   Contact met Bellance

   Stuur ons een bericht